Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Benin

Proprietate de vânzare în Benin

Benin este o țară africană africană vorbitoare de limbă franceză. Este cunoscut ca țara în care sa născut religia voodoo, mai frecvent numită "voodoo".

Se învecinează cu Nigeria la est, Niger și Burkina Faso la nord și Togo spre vest.

Înainte de a cumpăra o proprietate de vânzare în Benin este necesar să cunoașteți situația economică a țării.

Este una dintre țările care se confruntă cu Golful Guineei, nu are prea multe resurse disponibile și, din acest motiv, nivelul de viață al Beninului este destul de scăzut. Economia sa este predominant legată de exportul de bumbac. Centrul nervos din Benin este zona urbană dintre Porto-Novo și Cotonou.

 Benin este împărțit în 12 departamente, dar populația este aproape în întregime concentrată de-a lungul coastei, unde sunt principalele orașe: Cotonou, capitala Porto-Novo și Godomey, în timp ce Parakou este cel mai populat centru urban din afara acestei zone.

Dacă intenționați să investiți prin achiziționarea de proprietăți de vânzare în Benin, cele mai bune orașe pentru a face acest lucru sunt:

Ouidah, oraș care amestecă influențele franceze și portugheze. Orașul este la aproximativ 40 km de Cotonou, dar este mult mai puțin haotic.

Porto Novo este capitala Beninului și a fostei capitale franceze din Dahomey. Există o puternică influență portugheză în acest oraș și are câteva atracții turistice, cum ar fi Palatul Regal, grădinile și muzeul regilor din Porto Novo.

Abomey a fost odată capitala vechii Dahomey pentru aproximativ 300 de ani din secolul al XVII-lea. Dacă sunteți interesat să investiți în proprietăți de vânzare în Benin, ar trebui să știți că în Abomey există palatele regale care au fost declarate situri patrimoniului mondial de către UNESCO.

Un alt oraș interesant din punct de vedere al proprietăților de vânzare în Benin este Grand-Popo, care a avut în trecut un rol important în traficul de sclavi. Orașul este la aproximativ o oră de mers cu mașina de la Cotonou și oferă o schimbare perfectă a vitezei din orașul aglomerat. Există multe hoteluri și stațiuni și plajele sunt un loc minunat pentru a vă relaxa și a petrece vacanța.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 33680

DE VÂNZARE Clădire, Benin, Cotonou, Cotonou, CALAVI

7,424,550.00RON
DE VÂNZARE
Clădire

544 m²
Clădire de vânzare situată în Abomey-Calavi, la 20 de minute de Cotonou, capitala Beninului, într-o zonă liniștită. Clădire de 544 m² cu 48 camere pe...
Cod. 5941

DE VÂNZARE Vilă, Benin, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

386,076.60RON
DE VÂNZARE
Vilă

2780 m²
Am vândut vila mea casa langa echipa bine 'El Dorado hotel vă mulţumesc să mă contactaţi în curând să fie satisfere cu mai multe detalii
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB